Hosted VoIP bellen via internet

Telefonie via internet werkt ook in jouw voordeel

Vast laag tarief
Eigen datacenters
Veilig en betrouwbaar
Image

Hallo hosted VoIP pakketten

Wil je als ondernemer geen dure investeringen in een fysieke telefooncentrale en het onderhoud en de beveiliging ervan? Dan is bellen via internet (hosted VoIP) de ideale oplossing. Je medewerkers bellen via de cloud en je beschikt over een virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Gebruik je Microsoft 365? Dan beschik je met een slimme belapplicatie over vergelijkbare mogelijkheden.

Hosted VoIP Basis

Bellen en gebeld worden

Doorverbinden

Wachtstand

Doorschakel opties: (bezet, geen gehoor, niet bereikbaar)

Hosted VoIP compleet

Meest gekozen

Alle hosted VoIP Basis opties +

Bellen met softphone/app

Voicemail naar e-mail

Verkort kiezen

Wachtmuziek

Belgroep

Dag/nacht schakeling

Hosted VoIP Pro

Alle hosted VoIP Compleet opties +

Keuzemenu's

Wachtrijen

Image

Waarom hosted VoIP?

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, callcenter functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

1

Veilig en betrouwbaar

Professionele telefooncentrales in beveiligde datacenters. Daardoor is de kans op storing of uitval minimaal

2

Op meerdere datacenters gehost

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren.

3

Vast laag tarief

Vast laag tarief per maand op basis van gewenste functionaliteiten en aantal medewerkers

Hallo, het beste advies

Snel je telefooncentrale geregeld

Je ontvangt per e-mail de inlog voor jouw telefooncentrale. Wanneer je kiest voor bellen met een app of softphone dan kan je direct bellen en gebeld worden! Eventuele apparatuur ontvang je een dag later en zodra je aangesloten bent op internet kan je ook daar direct mee bellen.

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke telefonie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig voor VoIP?

De basis voor VoIP is internet, een internetverbinding is dan ook essentieel. Om bereikbaar te zijn is een telefoonnummer van belang, dit kan een nieuw nummer zijn, maar kan ook een bestaand nummer zijn. Verder kan gekozen worden uit diverse VoIP-apparatuur, hierin adviseren we je graag.

Welke internetverbindingen zijn geschikt voor VoIP?

Praktisch iedere internetverbinding is geschikt. Dit kan zowel dsl of glasvezel zijn of via de kabel. Wij gaan graag voor je aan de slag voor de beste internetverbinding.
Bij een snelle internetverbinding hoort geschikte apparatuur, wij beschikken over ruime kennis voor een goed advies.

Hoe werkt VoIP?

VoIP (Voice over Internet Protocol) staat voor bellen via internet. Waar voorheen ISDN-lijnen werden gebruikt, wordt nu een klein gedeelte van de internetverbinding gebruikt voor spraak. Per gesprek wordt ca. 100Kb aan data gebruikt. Een eenvoudige 20 / 2 DSL verbinding is al geschikt voor zo’n 8 - 10 gelijktijdige gesprekken.